HomeO namaLina Đulvat

Lina Đulvat

Gestalt psihoterapeutkinja, s višegodišnjim iskustvom u grupnom i individualnom radu s pojedincima na unapređenju kvalitete života, razvoju vlastitih potencijala, partnerskih odnosa, odnosa u obitelji, te profesionalnog razvoja.

Voditeljica sam brojnih radionica i predavanja na teme osobnog razvoja te odnosa u obitelji.

Inspirirana vlastitim razvojem i iskustvom dodatno sam se educirala u područjima trudnoće, poroda i roditeljstva, pa jedan dio profesionalnog usmjerenja ostvarujem u tom području. Također, radim sa ženama koje pate od poslijeporođajne depresije individulano, te vodim grupe podrške. Jedna sam od autorica  UNICEF-ovog projekta “Telefončić” – savjetovališta za roditelje djece predškolske dobi te njegova dugogodišnja voditeljica.

Voditeljica sam brojnih radionica i predavanja na teme osobnog razvoja te odnosa u obitelji.

 

Edukaciju iz gestalt psihoterapije završila sam pri IGW Institutu iz Würzburga.  Od 2007. godine sam pridruženi, a od 2014. punopavni član Društva geštalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske. Dodatno sam se educirala za rad s djecom i mladima. Kontinuirano se educiram u području psihoterapije, te pohađam superviziju individulano i grupno. Trenutno pohađam edukaciju za gestalt supervizora.

Inspiraciju za sve što radim i stvaram pronalazim kroz odnose s najbližima,  ponajviše  s partnerom i djecom.

23